Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Darrera setmana de juliol d’altes temperatures i vent de Garbí

Escrit per a 26 de Juliol de 2021

  • Josep Pascual avança la previsió per aquesta darrera setmana de juliol.
  • D’entre la previsió, destaca l’augment de les temperatures i la presència del vent de Garbí.

Començant la setmana amb el Matinal de Ràdio Palafrugell, aturem la programació per contactar amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit. Durant la conversa, el meteoròleg avança la previsió per aquesta darrera setmana de juliol. D’entre la previsió, destaca l’augment de les temperatures i la presència del vent de Garbí.

En primer lloc, conversant sobre el temps viscut aquest cap de setmana, Josep recorda que la humitat ha abaixat una mica. Fent que la sensació de xafogor no sigui tan destacable. Altrament, també han baixat les temperatures. Tot i que ho han fet d’una manera poc notable.

Entrant en la previsió d’avui, des de primera hora Pascual ens alertava de la presència de tramuntana lleu. Amb una temperatura alta amb mínimes que no baixen dels 20 graus.

Seguint amb la previsió d’avui, Pascual anuncia la possibilitat que durant el dia es visquin tempestes en algunes zones d’interior i Pirineu. Unes tempestes que poden arribar al nostre territori, però no en quantitats rellevants.

Segons les previsions realitzades des de l’Observatori de l’Estartit, a partir de demà la tendència és que comencin a pujar de nou les temperatures. A continuació, Pascual exposa el perquè els darrers dies la tendència va ser la contrària.

A partir de dimarts, dominaràn les altes temperatures i el vent de Garbí

En segon lloc, Pascual anuncia que a partir de dimarts ja no es preveuen precipitacions. La previsió és que domini el sol amb petites nuvolades i bufi vent de Garbí.

Tal com s’ha avançat durant la previsió, en els darrers dies de la setmana passaran a dominar els vents del sector de Garbí. El que Pascual defineix com “tot plegat, una situació pròpia d’aquesta època”.

Finalment, adjuntem l’entrevista completa amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit a l’enllaç de continuació:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *