Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Targeta Moohla: acumula diners per cada compra a Palafrugell

Escrit per el 18 de Juliol de 2022

L’associació de comerciants Oohxigen ha posat en marxa la targeta moneder Moohla, un sistema a través del qual els usuaris poden acumular un 1% de cada compra que facin a Palafrugell. Hi ha una seixantena d’establiments adherits. N’hem parlat a Ràdio Palafrugell amb Verónica Serralvo i Susanna Casademont, d’Oohxigen.

Rep gratificacions dels comerços i negocis adherits en forma d’Oohx!euros i acumula’ls per les teves futures compres. L’1% del valor del tiquet de compra quedarà bonificat a la teva targeta Moohla! i el podràs descomptar quan vulguis i on vulguis en les teves properes compres. Podràs descomptar tots els Oohx!euros acumulats a la teva targeta en qualsevol dels negocis adherits a la plataforma Moohla! Els teus Oohx!euros no tenen caducitat. Descarrega’t l’app Moohla! de forma gratuïta des de Google Play o App Store i consulta les promocions dels comerços i negocis adherits, el llistat dels mateixos, els Oohx!euros acumulats, etc. Configura la recepció dels missatges amb promocions i campanyes que rebis d’Oohx!gen i de tots aquells comerços on hagis estat client.

I que passa si no tinc la targeta física?

Res, no passa res. Podràs identificar-te al teu comerç de múltiples maneres:

  • Amb la targeta Moohla! si la tens
  • Amb el teu nom, el número de telèfon o el teu DNI
  • Amb l’app gratuïta

Demana al teu comerç o negoci que fidelitzin la teva compra amb la targeta Moohla! una vegada la tinguis, tot són avantatges.

I com puc canviar els meus Oohx!euros?

Molt fàcil, quan hagis fet la teva compra, presenta la teva targeta Moohla! o identifica’t amb el nom o el DNI i el comerç /negoci aplicarà la fidelització al teu compte. Podràs canviar quan vulguis i en qualsevol dels negocis adherits a Moohla! els teus Oohx!euros reduint el valor del tiquet de la teva compra.

I quins són els negocis adherits a Moohla!?

Tots els negocis adherits a la plataforma estan identificats amb el distintiu corresponent amb el logotip de Moohla!, però a part podràs consultar-los des de l’app. Els teus Oohx!euros els podràs canviar en diferents sectors, perquè Oohx!gen és plural i Moohla molt!

Moohla registrar-se! Fes-ho!

Registra’t a la plataforma Moohla! a través d’aquest formulari. Entrega aquest formulari al teu comerç/negoci de confiança adherit a la plataforma o directament a Oohx!gen per tal que et donin d’alta a la plataforma. Una vegada creat el teu compte Moohla!, començaràs a acumular Oohx!euros amb les teves compres que podràs utilitzar per pagar les teves futures compres en tots els comerços adherits.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).