Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Tanca la Llibreria Vitel·la: “A Palafrugell hi ha espai per una llibreria”

Escrit per el 10 d'Octubre de 2022

  • Abans de prendre la decisió de tancar-la, es va buscar un nou local per adaptar-se millor a les necessitats.

Avui ha tancat la Llibreria Vitel·la de Palafrugell, que va obrir l’any 2020 per reflotar l’antiga Mediterrània després de la jubilació de Joan Aliu i Adela Ferrer. Dos anys i mig després, però, el projecte no ha pogut tirar endavant.

La seva responsable, Gemma Garcia, explicava, a mitjans del mes de setembre, que el negoci tal com estava plantejat no era sostenible econòmicament.

Avui, mitjançant un fil a Twitter, s’ha afirmat que a Palafrugell sí que hi ha un espai per una llibreria, però no a l’emplaçament actual al carrer de la Tarongeta 24-26.

La seva responsable afegeix que es va buscar un nou espai, però no va ser possible. Afirma que els que estaven més ben ubicats no tenien l’espai suficient, en canvi, els més espaiosos queden lluny de plaça Nova i del carrer de Cavallers.

Per altra banda, també afirma que ha trobat a faltar el suport dels alcaldes que hi ha hagut al municipi mentre el negoci ha estat obert. Afegeix que cap dels dos “va interessar-se mai per la llibreria”.

Per acabar, Gemma Garcia es posa a disposició de qualsevol iniciativa seriosa que pugui aparèixer.


Opinions dels lectors
  1. Clara Hernández Mateo el 5 de Novembre de 2022 a les 11:37

    ¿Es realmente verdad que la insostenibilidad económica es debida a la ubicación de la librería?¿es posible que haya alguna razón más que produjo esta situación? pues el local se sitúa en la zona céntrica, justo al lado del Cel Obert, una de las zonas comerciales de Palafrugell.

    Cabe destacar que está a sólo 100 metros del Mercado de Palafrugell y a 200 metros de la Plaça Nova, muy cerca de las zonas donde hay alta afluencia de gente. Además, si a una persona le interesa un sitio, no le importa viajar 3.000 km de ser necesario, se hacen mover todas las fichas necesarias para conseguir los objetivos deseados.

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).