Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Tallers Serratosa, Diploma al Mèrit Ciutadà

Escrit per el 7 de Juliol de 2021

  • Tallers Serratosa, Can Gelpí i Joieria Ferrer de Palafrugell, rebran el Diploma al Mèrit Ciutadà per part de l’Ajuntament de Palafrugell.
  • Visitem les instal·lacions dels tallers per conversar amb el seu gerent, en Jordi Serratosa.

En el darrer ple de l’Ajuntament de Palafrugell van avançar que els negocis Tallers Serratosa, Can Gelpí i Joieria Ferrer de Palafrugell serien distingides amb el Diploma al Mèrit Ciutadà pels seus 100 anys d’història. En aquesta ocasió, hem visitat les instal·lacions dels Tallers Serratosa i la quarta generació del negoci, el gerent Jordi Serratosa, ens ha explicat la història del negoci familiar i els seus orígens.

Els Tallers Serratosa són una empresa palafrugellenca amb més de cent anys de dedicació en el sector automobilístic. En aquest sentit, i en referència al reconeixement atorgat, en Jordi fa públic el seu agraïment.

Vistes des de l’actual localització dels tallers Serratosa. La Torre de Can Mario al fons.

A continuació, Serratosa comparteix alguns detalls sobre els orígens dels tallers. Aquests van començar fent carros i carretes abans de l’any 1900 i han seguit en constant evolució.

Un dels primers models fabricats pel Grup Serratosa.

La clau de l’èxit: el relleu generacional

Preguntat sobre el futur de l’empresa, en Jordi declara que el seu fill vol continuar amb el llegat. A continuació, afirma que aquesta és la clau per mantenir tants d’anys l’empresa.

En aquest punt de l’entrevista, el gerent de l’empresa recorda que va haver de posar-se al capdavant de la direcció de l’empresa amb tan sols vint-i-un anys.

Per aguantar un negoci, has d’anar creixent i amb ganes. I és així, no hi ha més.

Jordi Serratosa, gerent de l’empresa guardonada.

Per concloure, en Jordi Serratosa aprofita el nostre micròfon per fer arribar els seus agraïments a l’Ajuntament de Palafrugell pel Diploma al Mèrit Ciutadà. Així com, a tothom que fa possible l’empresa i el seu funcionament.

Podeu recuperar la conversa íntegra de Nerea Cabello amb Jordi Serratosa al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).Segueix llegint