Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Swimming in a Pan presenta avui el seu primer senzill a Can Genís

Escrit per el 16 d'Octubre de 2021

  • Swimming in a Pan presenta el seu primer senzill, Men on the road, a Can Genís.
  • El concert tindrà lloc aquesta tarda a les 19.30 hores al pati de Can Genís.
  • És obligatori reservar prèviament l’entrada a través del web de Can Genís.

Avui, dissabte 16 d’octubre, a les 19.30 hores tindrà lloc el concert de la formació Swimming in a Pan al pati de Can Genís i la presentació del videoclip del primer senzill, Men on the road. Aquesta formació va néixer dos anys enrere com a projecte en solitari del músic Quim Sánchez. No obstant això, fa un any, s’hi sumà Marco Vianello i es van consolidar com un duet.

Pel fundador de la formació, Quim Sánchez, Men on the road és una cançó que transmet força l’ADN del duet, tot i que inicialment no havia de ser el primer senzill de l’àlbum que graven actualment. Malgrat això, el músic afirma que va rebre bona acceptació a les xarxes i que, fins i tot, els van oferir gravar el videoclip que es projectarà aquesta tarda a Can Genís.

A part del senzill, els i les assistents del concert d’avui podran escoltar les cançons que s’inclouran en el seu primer àlbum.

Quim Sánchez explica que és important treure un disc perquè serveix com a carta de presentació i, alhora, permet que el públic pugui escoltar els seus treballs. Explica que actualment tenen poc contingut musical a Internet, tot i que fa 6 anys que està treballant en cançons.

Avui, a part de la presentació, també es publicarà el nou senzill a les plataformes digitals com YouTube o Spotify. A part, qui ho desitgi, també poden trobar Swimming in a pan en els seus comptes d’Instagram i Facebook.

Quim Sánchez amb una llarga trajectòria en el camp de la música

Sánchez va començar la seva trajectòria musical com a bateria quan tenia 21 anys. A part del duet que actuarà avui a Can Genís, fa 8 anys va crear un altre grup, actualment encara en actiu, en el qual fan versions de formacions com Nirvana o Red Hot Chili Peppers, entre d’altres.

Per acabar, cal recordar que és obligatori inscriure’s prèviament per assistir-hi a través del formulari de la web de Can Genís.

Es pot recuperar la conversa íntegra amb Quim Sánchez, a continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).