Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Surfing for Science presentarà els primers resultats dels microplàstics recollits a Palafrugell

Escrit per el 16 d'Octubre de 2023

  • Serà en una xerrada al Centre Municipal d’Educació aquest dimarts a la tarda.

El projecte Surfing for Science presentarà els primers resultats de l’estudi dels microplàtics recollits al mar de Palafrugell l’any passat. És una iniciativa que estudia les mostres de plàstics a la costa de Catalunya, les illes Balears i del País Basc. L’any passat van començar-los a recollir a Palafrugell i aquest any busquen voluntaris per anar en caiac o paddle surf per continuar el projecte.

Presentaran l’estudi preliminar en una xerrada al Centre Municipal d’Educació aquest dimarts a la tarda. Anna Sánchez Vidal, professora agregada a la Universitat de Barcelona i investigadora del projecte, explicarà les primeres conclusions extretes. En parla Oriol Uviedo, coordinador de Surfing for Science.

Sergi Travessa, tècnic auxiliar de l’àrea de Medi Ambient, explica que presentaran una exposició d’algunes de les mostres que han recollit al municipi. Es pot veure a l’entrada del Centre Municipal d’Educació.

La xerrada “Microplàstics a prop de casa: resultats preliminars d’un any de recollida de mostres a Palafrugell” serà el dimarts, 17 d’octubre a les 19.30 hores al Centre Municipal d’Educació Núria Rivas Mascarós.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).