Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


SSIBE, Emporhotel i el Grup Darnés donen més de 5 tones d’aliments i productes per a la higiene personal a Càritas Baix Empordà

Escrit per el 20 de Desembre de 2023

El SSIBE (Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà) va celebrar divendres passat l’acte de donació d’aliments, productes per a la higiene personal i productes de neteja a Càritas Baix Empordà.

En total, aquest 2023 s’han recollit fins a 5.320 kg d’aliments i productes de neteja. El grup Darnés ha realitzat una donació de 2,7 tones, que s’ha realitzat a parts iguals per a cadascuna de les 4 delegacions amb aliments com aigua, llet, suc, pasta i pots de conserves de mongetes, cigrons i llenties.

Per la seva banda, SSIBE i Emporhotel han realitzat una donació de 2,6 tones amb l’adquisició dels productes que cada delegació ha sol·licitat segons les necessitats de la seva població. Així a Palamós i Palafrugell s’ha enviat exclusivament detergent; a La Bisbal llet i oli de girasol; i a Sant Feliu packs de tonyina. Ens ho explica Marissa Grassot, de Càritas Palafrugell.

Aquest és el 14è any que es realitza la donació a les diferents delegacions de Càritas del Baix Empordà, una de les accions de solidaritat més longeves de SSIBE, que no s’ha vist interrompuda ni durant la pandèmia COVID.

Així ho explicava Xavi Palomeras, del SSIBE, al programa Així És La Vida de Ràdio Palafrugell.

A banda del gest de solidaritat, és una acció més de l’entitat per contribuir a un entorn més just i un granet més d’ajuda i suport a famílies i persones en situació de vulnerabilitat de la nostra comarca. D’aquesta manera es col·labora amb entitats actives per teixir aliances, sinèrgies i buscar un impacte real en la nostra societat.

A l’acte hi van assistir representants del SSIBE, Emporhotel i Grup Darnés, així com membres locals de Càritas, com Àlex Cebollero, Victòria Medinyà i Marissa Grassot, per part de Palafrugell. La Marissa comentava així el significat d’aquesta donació per a Càritas.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).