Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Som Gent del Poble proposa una revisió completa del POUM o una “taxa justa” d’escombraries

Escrit per el 2 de Maig de 2023

Som Gent del Poble aposta per una revisió completa del POUM, remodelar els Ametllers, fer una taxa d’escombraries que bonifiqui a qui més recicla o renovar tota la xarxa de llum i aigua per fer-la més eficient. Són algunes de les propostes que el partit duu al seu programa electoral, que es va presentar en un acte al Teatre Municipal.

A l’acte hi van participar els cinc primers candidats de la llista, encapçalats per Isidre Tenas, que va definir l’aposta del seu partit pel municipalisme.

La resta de membres de l’equip, Lluïsa Teixidor, Marc Heras, Pili Martínez, i Alfons Martínez, van desgranar la seva àrea d’expertesa. En aquest sentit, es van definir alguns eixos que es troben detallats al programa del partit.

Pel que fa al model mediambiental, el programa inclou propostes concretes com crear una app perquè la ciutadania informi d’incidències del dia a dia, crear una “taxa justa d’escombraries” per bonificar qui menys residus genera, millorar l’eficiència de la xarxa d’aigua i llum o fer una xarxa de dipòsits pluvials d’aigua. També proposen crear el Parc Agroforestal de la Riera d’Aubi.

El programa inclou mesures també en l’àmbit d’obres, regidoria actualment en mans del partit. Aposten per reformar integralment l’Avinguda Pompeu Fabra o el Carrer Torroella. I finalitzar la tercera fase pendent de l’Avinguda d’Espanya.

En l’àmbit urbanístic, el programa inclou la revisió completa del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal i la reconversió de locals comercials buits en habitatges o altres usos, entre altres mesures. També es proposa un transport llançadora entre Palafrugell i els nuclis.

Altres mesures que afecten l’àmbit de joventut inclouen la remodelació dels Ametllers i el seu Espai Jove i fer la segona fase de la pista d’skate. I en cultura s’aposta per una programació teatral estable i per convertir el Mercantil en un punt de reunió i d’activitats lúdiques o culturals.

El programa també inclou propostes esportives, regidoria actualment en mans del partit. Proposen doblar la subvenció a entitats esportives, construir la nova zona esportiva de Mas Mascort, amb una pista coberta i un nou camp de futbol, i modernitzar l’estadi municipal.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).