Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Situació a Palafrugell per evitar la propagació del Coronavirus

Escrit per a 14 de Març de 2020

  • Totes les novetats relacionades amb Palafrugell i a Catalunya relacionades amb el coronavirus s’aniran actualitzant en aquesta entrada.

En aquesta entrada farem una actualització constant de com evolucionen les mesures que es prenen a Palafrugell i a Catalunya per combatre la propagació del coronavirus.

Diumenge 15 de març

D’altra banda, aquest diumenge a la nit la Policia Local de Palafrugell ha recordat a la població la importància de mantenir-se confinats a casa. Així es pot veure en aquest vídeo publicat per l’Ajuntament de Palafrugell.

En aquest migdia de diumenge han començat els controls de La Policia Local per verificar els moviments de vehicles i persones. A més, a la tarda també es farà pels carrers dels nuclis urbans i places.

Des de l’Ajuntament de Palafrugell han informat que entre ahir a la tarda i la matinada d’aquest diumenge, la Policia Local de Palafrugell van tancar 90 establiments i va realitzar una denúncia per no fer cas de les disposicions.

D’altra banda, a nivell de Catalunya, des de Protecció Civil han actualitzat el qüestionari de dubtes referents a les restriccions pel coronavirus.

Dissabte 14 de març

Des de les 00.00h del dissabte 14 de març les autoritats sanitàries, amb l’objectiu de prevenir contagis de coronavirus ha adoptat diverses mesures.

Una mesura adoptada després que el President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, anunciés que demanava el confinament de Catalunya. En declaracions a RAC1, el conseller d’Interior, Miquel Buch no ha descartat que tothom s’hagi de quedar a casa, tot i que ha apuntat a que seria la darrera opció.

Davant els múltiples missatges, des de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya han fet públic un qüestionari per resoldre els dubtes més habituals de la ciutadania.

Divendres 13 de març

Ahir l’Ajuntament de Palafrugell va decidir tancar totes les dependències municipals de Palafrugell. Aquesta mesura, però, no afecta a la comissaria de la Policia Local de Palafrugell que continuarà oberta.

Així, fins el 30 de març totes les gestions relacionades amb els diversos espais municipals s’hauran de fer per telèfon o via telemàtica. En aquest sentit, des del consistori s’ampliarà aquest servei per fer front a l’increment de trucades.

D’altra banda, les visites amb l’alcalde i altres serveis s’assignaran segons la urgència de la demanada. Podeu trobar més informació a l’interior de la notícia.

Dijous 12 de març

La primera decisió de l’Ajuntament de Palafrugell per fer front a la propagació del coronavirus va ser ajornar tots els actes durant els propers 15 dies. Tanmateix, també es va decidir tancar tots els equipaments municipals. Així, el complex de la Piscina Municipal o el Teatre, entre d’altres van quedar clausurats.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *