Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


S’instal·len dos nous desfibril·ladors a Palafrugell

Escrit per el 15 de Novembre de 2022

  • S’han instal·lat un a Tamariu i l’altre al camp del Gregal.

Palafrugell acaba d’incorporar dos nous desfibril·ladors, els quals s’han instal·lat a Tamariu i al camp de futbol del Gregal. Aquesta actuació s’ha realitzat gràcies al conveni de col·laboració amb Dipsalut de la Diputació de Girona.

Aquests dos nous desfibril·ladors són dels anomenats “fixos” (els que són a l’espai públic, a la façana de diferents espais i equipaments). Palafrugell també en disposa de “mòbils” (els que van dins dels vehicles de la Policia Local i altres cossos de primera resposta).

En concret a Palafrugell, aquestes dues noves incorporacions fa que s’arribi a tenir un total de 10 aparells d’aquestes característiques. La resta estan instal·lats al següents equipaments: Piscina Municipal, Mercat, Pavelló Poliesportiu, Centre Municipal d’Educació, Estació d’autobusos, Escola Barceló i Matas, al Port Nàutic de Llafranc i a la plaça de les Escoles Velles de Calella de Palafrugell.

Actualment, aquest programa de la Diputació de Girona té un total de 911 aparells de desfibril·lació repartits entre els diferents municipis de la demarcació de Girona.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).