Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Sílvia Pérez Cruz i Clara Peya nominades als Enderrock

Escrit per a 4 de Març de 2021

  • Sílvia Pérez Cruz s’endú 3 nominacions en tres categories, mentre que Peya opta al guardó a millor disc de clàssica.
  • La darrera ronda de votacions es tanca el 21 de març i les premiades es coneixeran el proper 8 d’abril.

Un any més el nom de Palafrugell està present a les nominacions dels premis Enderrock. Enguany, les protagonistes i que han accedit a la darrera ronda de votacions, han estat Sílvia Pérez Cruz i Clara Peya.

D’una banda, Sílvia Pérez Cruz s’ha emportat fins a 3 nominacions finalistes en les categories de millor disc de cançó d’autor, millor disc de jazz i millor directe o directe en confinament. Així, l’artista palafrugellenca es converteix en una de que més nominacions ha rebut en aquests premis Enderrock 2021.

Les nominacions de Pérez Cruz són per ‘Farsa‘ que opta a millor disc de cançó d’autor i en el de millor disc de jazz, per ‘Live in Tokyo‘.

Clara Peya nominada al millor disc de clàssica

D’altra banda, Palafrugell també està representat per la pianista polifacètica Clara Peya. En el seu cas, opta al millor disc de clàssica del 2020 pel seu treball ‘Estat de Larva‘.

Les votacions per aquesta ronda final es tancaran el proper 21 de març. La 23a edició de la gala dels Premis de la Música Catalana acollirà una desena d’actuacions el 8 d’abril a l’Auditori de Girona. Dia també en el que es coneixeran els i les guanyadores, entre les que hi poden haver Sílvia Pérez Cruz i Clara Peya.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *