Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


S’habilitarà un servei de bus gratuït per la Cantada d’havaneres de Calella

Escrit per el 29 de Juny de 2023

  • Els usuaris de l’autobús podran estacionar els vehicles a l’aparcament de l’avinguda Josep Vergés i Matas de Palafrugell.

S’habilitarà un servei de bus gratuït el dia la Cantada d’havaneres. Les parades s’ubicaran a la plaça d’Europa de Palafrugell, al costat del supermercat Lidl i sense marquesina, i a la rambla del President Josep Tarradellas de Calella de Palafrugell.

El servei tindrà una freqüència de pas aproximada de 15 minuts. Començarà a les 17.30 hores i s’allargarà fins a les 22.30 hores. Un cop acabi la Cantada a la mitjanit, es reprendrà fins a la 1.30 hores.

Els usuaris de l’autobús podran estacionar els seus vehicles a l’aparcament de l’avinguda de Josep Vergés i Matas de Palafrugell, just a l’inici de l’autovia i a dos minuts a peu de la parada.

També, hi haurà un servei privat de taxis amb un preu que oscil·larà entre els 20 i els 25 euros. Es podrà sol·licitar uns 20 minuts abans trucant al telèfon 972 30 07 61. No es faran reserves. En el cas dels vehicles adaptats a persones amb mobilitat reduïda, cal trucar amb antelació al 972 30 00 23 o al 972 61 22 22.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).