Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Setmana sense fum 2021: ‘Deixar de fumar, la teva altra vacuna’

Escrit per el 26 de Maig de 2021

  • Conversem amb Rosa Pasqual, infermera del Centre d’Atenció Primària de Palafrugell sobre la Setmana sense fum 2021.
  • Durant la conversa, Pasqual informa sobre els objectius de la campanya.

Conversem amb Rosa Pasqual, infermera del Centre d’Atenció Primària de Palafrugell per conèixer els detalls de ‘La Setmana sense Fum 2021′. En aquest sentit, explica els objectius de la jornada que es celebra anualment així com dels problemes que engloba el consum del tabac.

En primer lloc, la Setmana sense fum se celebra cada any la darrera setmana de maig amb la intenció de conscienciar i sensibilitzar a la ciutadania sobre l’acció de fumar. A continuació, Rosa Pasqual avança quin és el lema de l’edició d’enguany.

D’altra banda, Pasqual fa menció de les diferents millores que s’han anat acumulant fins a l’actualitat. Com per exemple, l’augment dels espais sense fum o l’augment dels impostos del tabac.

A continuació, preguntada sobre els i les fumadores passives, Pasqual declara que el darrer és el que costa més de protegir. Respecte a les persones fumadores, la intenció és posar-li més difícil l’accés al tabac.

D’altra banda, Rosa Pasqual comparteix a través de Ràdio Palafrugell la seva experiència com a persona que ha eliminat el tabac de la seva vida. Declara que la salut millora en molts aspectes diferents, com la respiració i la pell.

Finalment, per conèixer més detalls sobre quin és el paper actual del tabac en la societat podeu accedir a la conversa completa amb la Rosa Pasqual al reproductor de continuació:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).