Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Setmana europea de la mobilitat a Palafrugell

Escrit per a 18 de Setembre de 2019

  • Durant tota la setmana a Palafrugell s’ha instal·lat un parc infantil de trànsit pel que passaran tots els alumnes de 5è de primària de les escoles del municipi.
  • Aquesta activitat s’emmarca dins del programa de mobilitat segura.

Un any més la Policia Local de Palafrugell ha organitzat un parc infantil de trànsit coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat a la plaça de Can Mario. Així, tots els alumnes de 5è de primària dels centres escolars de la vila podran posar en pràctica els coneixements obtinguts durant el curs passat.

Amb l’inici del curs escolar també coincideix la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible. Per aquest motiu, des del departament de mobilitat de la Policia Local s’ha instal·lat un circuit de trànsit. L’Isabel Moreno, monitora de mobilitat segura ha explicat a Ràdio Palafrugell que els infants que participen d’aquesta activitat ja van rebre l’any passat una formació viària.

Així doncs, la col·laboració de la Policia Local amb els centres escolars va més enllà d’aquesta activitat. Moreno destaca que ja des de 2n de primària van a les escoles per començar a treballar amb les nenes i nens del municipi.

El parc infantil de trànsit és una activitat que agrada als més petits. Aprenen les nocions bàsiques de com comportar-se quan condueixen un vehicle a través del joc. A més, la monitora de mobilitat segura remarca que la bona acollida que tenen la resta d’activitats que fan a les escoles.

Per tant, aquells que passeu per la plaça de Can Mario aquests dies veureu aquest circuit adreçat als alumnes de 5è de primària. Una activitat que s’emmarca dins de la Setmana Europea de Mobilitat.

Setmana Europea de la Mobilitat a Palafrugell cartell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *