Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Sessió formativa per a empreses i treballadors

Escrit per a 13 d'Abril de 2020

  • L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell organitza una conferència en línia per demà a les 18:30h a través de la plataforma Zoom.

Són diversos els dubtes sobre les afectacions en l’àmbit laboral que deixarà el coronavirus. Per resoldre’ls des de l’IPEP s’ha organitzat una sessió formativa per a empreses i treballadors mitjançant la plataforma Zoom. Així doncs, aquesta és una mostra més del nostre suport a les empreses i a les persones treballadores per les possibles afectacions del COVID-19 que es fa des de l’àrea de Promoció Econòmica.

La sessió informativa en línia serà demà dimarts 14 d’abril de les 18:30 a les 19:30h. Serà a càrrec del palalfrugellenc Marià Júdez que intentarà posar llum sobre les mesures i les novetats a causa de la COVID-19. Us podeu inscriure a la sessió en aquet enllaç.

D’altra banda, en el portal web de Promoció Econòmica actualitzant diàriament la informació d’ajudes relatives al coronavirus. A més, també trobareu aquestes informacions a les xarxes socials d’IPEP Empresa.

Així doncs, demà durant una hora tindrà lloc la sessió formativa per a empreses i treballadors. Una conferència que no descarten que es pugui tornar a fer si la resposta és bona i si queden molts de dubtes per resoldre.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *