Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cap de setmana serè i assolellat per la Cantada d’Havaneres

Escrit per a 2 de Juliol de 2021

  • Durant aquest cap de setmana, el temps romandrà serè i assolellat fins diumenge a la tarda.
  • Diumenge a la tarda s’espera l’augment de la tramuntana i l’arribada d’algunes nuvolades.

Amb l’arribada del cap de setmana, contactem amb l’Observatori de l’Estartit per conèixer la previsió del temps. A continuació, en Josep Pascual ens avança que aquest cap de setmana el temps es presenta serè i assolellat i sense grans canvis excepte diumenge a la tarda.

Per començar, Josep Pascual comparteix un resum del temps viscut aquesta setmana. Declara que la tot i que el temps ha anat millorant, la setmana ha presentat un temps canviant amb vents de garbí accentuats.

Seguint amb la previsió, Pascual declara que a la nit d’havaneres, s’espera un temps tranquil i sense núvols. Excepte d’algunes nuvolades altes i primes i l’acompanyament del vent fluix de garbí.

Diumenge a la tarda petits canvis d’aquest temps serè i assolellat

De cara a diumenge, farà presència les restes d’un front que, entrada la tarda, augmentarà les nuvolades. I en conseqüència, la inestabilitat del temps fins al vespre.

En resum, Pascual preveu una nit de dissabte sense precipitacions, amb vent fluix i mar calmada. Un escenari que qualifica d’idoni per l’edició d’enguany de la tradicional Cantada d’Havaneres de la vila.

A continuació, Pascual ens fa conèixer una dada important. Aquest mes de juny, la mitjana de la temperatura del mar ha estat la segona més alta dels darrers 48 anys en aquest mes.

Els incendis forestals, el perill d’aquest estiu 2021

Convé ressaltar que, la probabilitat de patir incendis forestals va en augment a causa de la sequera acumulada. A continuació, Pascual explica el perquè d’aquesta pujada i convida a la precaució.

Finalment, adjuntem la conversa completa amb en Josep Pascual, de l’Observatori de l’Estartit.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *