Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Sense presó pel jove que va violar una noia a Llafranc el 2019

Escrit per a 7 d'Abril de 2021

  • L’agressió sexual va tenir lloc a Llafranc durant la nit de Sant Joan de 2019 Les acusacions li demanaven inicialment 9 anys de presó.
  • El procés de mediació i la condició de fer un programa formatiu d’educació sexual l’ha permès no entrar a presó.

L’Audiència de Girona va jutjar ahir una violació que va tenir lloc a Llafranc durant la nit de Sant Joan de 2019. L’acusat ha demanat perdó a la víctima en un procés de mediació i ha abonat els 10.000 euros d’indemnització que demanava la fiscalia pel dany moral causat. En el judici d’ahir, el reconegut violador va tornar a reconèixer haver violat la noia. Segons informen des del Diari de Girona, aquest procés poc comú en l’àmbit penal, i encara més reduït en casos d’agressió sexual.

Tal com exposaven les acusacions, l’agressió es va produir cap a dos quarts de sis de la matinada del 23 de juny de 2019 a Llafranc. Segons detalla el Diari de Girona, l’acusat i la víctima van anar en un pis del municipi i en un primer moment van tenir relacions sexuals consentides. Amb tot, en un moment donat l’acusat va proposar tenir relacions per via anal, i la víctima va negar-s’hi. El processat, però, no va fer cas del rebuig de la noia i va pegar-li per tal d’acovardir-la i «menystenir la seva integritat física», subratllen les acusacions. Llavors va violar-la.

Durant la mediació, l’acusat va demanar perdó a la víctima i va pagar-li 10.000 euros pels danys morals que li va ocasionar. Amb tot, el jove evita la presó, tot i que haurà de fer un programa formatiu d’educació sexual. A més, no pot cometre cap delicte durant cinc anys. El mateix període de temps que tampoc es podrà acostar a la víctima.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *