Segona jornada desfavorable per al FC Palafrugell i l’AD Sauleda

Escrit per el 25 de Setembre de 2022

• Cap dels dos equips palafrugellencs ha pogut guanyar a Tercera Catalana. Per la seva part, a Quarta Catalana, el Mas Mascort i La Punxa tampoc han pogut sumar els tres punts en l’estrena del curs

Cap de setmana complicat per als equips palafrugellencs. A Tercera Catalana, al grup 16, el FC Palafrugell ha empatat al Camp del Gregal 1 a 1 contra el Sant Pere Pescador FC, i acumula dos empats en les dues primeres jornades que el situen dotzè (de 18). Avançava als de Sergio Sepu en el marcador Arnau Ruiz a la segona part (51′), però els locals igualaven el marcador al 65′ per fer que es repartissin els punts en aquest encontre.

Brian Perujo, acabat de tornar al club blanc-i-negre després de dues temporades a l’AD Sauleda, analitza el partit:

El Palafrugell va dominar la primera part però sense encert de cara a porteria / ALBA CABRERA

D’altra banda, al grup 17, el conjunt taronja ha perdut al camp de l’Anglès CE per 5 a 1. Ja a la mitja part, els d’Alejandro Santin perdien per 3 a 0, i al minut 60, els locals posaven al 5-0 al marcador. Un resultat que Xavi Mora va afegir-hi un gol per als palafrugellencs des del punt de penal (71′). Així, amb una victòria i un empat, els taronges són onzens (de 18) a la classificació.

Per la seva part, en l’estrena de la temporada 22/23 a Quarta Catalana, ni La Punxa CF ni el FC Mas Mascort han pogut obtenir un triomf. Mentre que el conjunt vermell-i-negre va empatar al Gregal 2 a 2 amb el Base Llagostera per col·locar-se setens de setze equips al grup 28, el conjunt blau ha perdut a Celrà per la mínima, 1 a 0, i ara són tretzens de setze al grup 29.