Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ruta Josep Pla a Tamariu i sopar

Escrit per a 16 d'agost de 2019

  • Avui divendres a les 19h des de l’Oficina de Tamariu tindrà lloc una nova edició del Josep Pla, cuina i paisatge

La Fundació Josep Pla de Palafrugell ha organitzat per aquest divendres una nova ruta Josep Pla a Tamariu. L’activitat que tindrà lloc a les 19h inclou un sopar al restaurant El Clot dels Mussols de l’Hotel Tamariu. La Mireia Xarau ha explicat els detalls d’aquesta proposta emmarcada dins del cicle de Josep Pla, cuina i paisatge.

L‘Oficina de Turisme de Tamariu serà el punt de trobada de la ruta Josep Pla a Tamariu que se celebrarà avui a les 19h. Així, la Fundació Josep Pla proposa poder conèixer tres fites empordaneses d’excepció. D’una banda, aprofundir sobre l’escriptor palafrugellenc, de l’altra, la cuina del país i, per últim el paisatge que va inspirar la literatura de Pla.

La Mireia Xarau, responsable de comunicació de la Fundació, ha destacat que la ruta per Tamariu mai deixa la primera línia de mar.

Així doncs, una combinació perfecta per poder conèixer territori i també la literatura de Josep Pla. En aquest sentit, Xarau remarca que gràcies a Pla es pot descobrir com era el nostre entorn i els esdeveniments que passaven fa un segle.

D’altra banda, aquest tipus d’activitats i d’altres que organitza la Fundació serveixen per trencar mites entorn la figura de l’escriptor. Per exemple que Josep Pla era un home solitari. Així en totes les rutes apareixen els personatges amb qui Pla es va relacionar

Trobareu més informació de les properes rutes que hi han organitzades a la pàgina web de la Fundació. Per apuntar-se al Josep Pla, cuina i paisatge s’ha de reservar plaça trucant al 972 30 55 77.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *