Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Reunió al Consell Comarcal per valorar els efectes del “Glòria”

Escrit per el 29 de Gener de 2020

  • El Consell d’alcaldes i alcaldesses del Baix Empordà ha fet inventari davant la Generalitat i la Diputació dels greus desperfectes ocasionats pel temporal “Glòria” i que pugen a més de 17 milions d’euros en conjunt.

Pau Lladó, segon Tinent d’Alcalde i Regidor delegat de Serveis Municipals i Brigada, Règim Interior i Mobilitat de l’ajuntament de Palafrugell, va participar ahir dimarts al vespre en la reunió del Consell d’alcaldes i alcaldesses del Baix Empordà, en representació del nostre municipi.
Els 36 municipis de la comarca van portar la seva llista de danys i demandes a la Consellera d’Agricultura Teresa Jordà i el President de la Diputació Miquel Noguer.

Pau Lladó, regidor de l’ajuntament de Palafrugell

En aquesta trobada es va parlar de la coordinació entre els diferents municipis i tots els òrgans supra-municipals, per a tractar les ajudes i facilitar els tràmits entre institucions.

Recordem que l’ajuntament ja havia fet la seva valoració del cost dels desperfectes ocasionats pel temporal “Glòria” a casa nostra, xifra quer es va quantificar en un milió d’euros.

Fotografies: Pau Lladó i Xavier Martí
Text: Rafel Corbí


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).Segueix llegint