Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Respostes a dubtes sobre la COVID en format vídeo

Escrit per el 22 de Març de 2021

  • Nacho Pascual, director del CAP de Palafrugell respon als dubtes que té la població sobre la COVID a través de 6 vídeos.
  • És una iniciativa de l’àrea de Benestar Social per tal que no s’abaixi la guàrdia arran de la relaxació de restriccions.

L’Ajuntament de Palafrugell ha començat a publicar uns vídeos que, sota el títol de “A Palafrugell, aturem el Covid-19”. Aquestes peces tenen com a objectiu conscienciar a la població de la importància de prendre mesures de protecció davant el risc de contagi de la Covid-19. Paral·lament, també s’ha creat l’etiqueta #PalafrugellfafrontalCovid-19. Així, es donen respostes a dutes sobre la COVID en format vídeo.

La idea va sorgir de l’Àrea de Benestar Social que, amb la col·laboració de Can Genís i del Centre d’Atenció Primària de Palafrugell. En aquest sentit, volen incidir en el perill que suposa abaixar la guàrdia abans i durant aquests dies de Setmana Santa. Una situació que podria provocar una nova onada de contagis del Covid-19.

Respostes sobre la vacunació

Així, en total s’han editat sis vídeos, els quals es publicaran durant tota aquesta setmana a les diferents xarxes socials del consistori (Facebook, Twitter i Instagram) on hi apareixen persones d’àmbits socials molt diferents fent preguntes sobre temàtiques que giren al voltant del Covid-19. En aquesta línia hi ha participat una representant de la Gent Gran, un parell de joves i adolescents, un restaurador i una persona vinculada al teixit comercial de la vila. Tots ells fan preguntes que tenen a veure amb la distància, l’ús de les mascaretes, els dubtes sobre la vacunació, la seva eficàcia i temporalitat, etc… Són preguntes que actualment estan al carrer i que provoquen molts dubtes entre la gent del carrer. Per tot això, a cada qüestió la resposta l’ha donada el Director del CAP de Palafrugell, Nacho Pascual.

Es tracta de vídeos pedagògics, de poc més d’un minut que han de servir per esvair dubtes. Al mateix temps, també volen conscienciar a la gent de la importància de seguir les mesures establertes per evitar més contagis i fer augmentar el risc entre la població.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).