Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell reforça la informació en la recollida de residus comercials

Escrit per el 1 de Juliol de 2021

  • A l’atenció de l’Àlex Sánchez i la Judit Mitjà, presentem la campanya informativa de reforç en la recollida de residus comercials.
  • Un dels suports de la campanya, és el tríptic informatiu que recull el seguit de pautes per gestionar correctament els residus.

Els estudis de Ràdio Palafrugell acullen la visita de l’Àlex Sánchez, inspector de l’Àrea de Qualitat Urbana; I de la Judit Mitjà, membre de suport de l’Àrea de Qualitat Urbana. Durant la conversa, ambdós representants de l’Àrea presenten la campanya informativa de reforç en la recollida de residus comercials.

En primer terme, abans de presentar la campanya informativa de reforç, l’Àlex Sánchez exposa el mètode de recollida de residus porta a porta comercial.

A continuació, l’inspector de l’Àrea de Qualitat Urbana enumera el seguit d’incidències detectades durant el lliurament dels residus comercials.

D’entre els objectius de la campanya es troben, facilitar la feina dels operadors del servei de recollida porta a porta comercial, millorar la imatge del poble i fomentar la selecció i reciclatge dels residus.

Des de l’Àrea de Qualitat Urbana, han confeccionat un tríptic informatiu per a gestionar correctament el lliurament dels residus comercials

Des de l’Àrea, s’ha elaborat un seguit de material per a la campanya informativa; D’entre ells, un tríptic informatiu. El qual, inclou horaris i dies de recollida per a cada establiment. Així com les pautes per a un correcte lliurament dels residus comercials.

A continuació, la Judit Mitjà avança algunes de les pautes que es desenvolupen més detalladament i de manera molt visual en el tríptic informatiu.

En aquest sentit, l’Àlex Sánchez comparteix quin és el funcionament intern de la campanya; Amb quines empreses es treballa i com es gestiona tot plegat.

A continuació, adjuntem l’entrevista completa amb l’Àlex Sánchez, inspector de l’Àrea; i la Judit Mitjà, membre de suport de l’Àrea.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).