Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Represa de projectes d’obra pública a Palafrugell

Escrit per a 1 de Maig de 2020

  • L’Ajuntament de Palafrugell reprèn i finalitza molts projectes paralitzats arran del confinament
  • Inici de noves obres públiques de manteniment i millora dels carrers

L’inici del confinament va suposar, per a l’Ajuntament de Palafrugell, la paralització de moltes obres del municipi. Tanmateix, arran del permís sol·licitat per les autoritats, molts dels projectes s’han pogut reprendre o inclús finalitzar.

En aquest sentit, el regidor d’Obra Pública, Lluís Ros, posa per exemple la reparació del mur del passeig Francesc de Blanes de Llafranc.

Procés de reconstrucció al carrer Francesc de Blanes (Palafrugell)

Així mateix, el regidor també ha parlat d’altres modificacions com ara el carrer Sant Josep, la segona fase del rocòdrom o la via verda lateral de la carretera de Tamariu. Aquesta última té previst reprendre’s el dimarts vinent i arribar a la zona dels mossos. Això no obstant, es preveu ampliar-ho més en un futur.

Previsió d’ampliació de la via verda lateral

Nous projectes començats

D’altra banda, Ros ha avançat l’execució d’altres projectes els quals, tot hi haver estat planificats prèviament, s’han iniciat durant aquesta fase de desescalada o es té previst començar-los ben aviat. Un dels exemples n’és el carrer Trefí.

Motius de reparació del carrer Trefí (Palafrugell)

Seguint la línia d’aquests plans de futur, Lluís Ros se centra en la zona nord de Palafrugell. En aquesta zona s’estan realitzant obres de tram en alguns carrers com ara el Pi i Margall. En concret, aquesta iniciativa ha de permetre una millora del trànsit.

Projecte de millora al carrer Pi i Margall (Palafrugell)

Per últim, el regidor d’Obra Pública ha avançat també l’estudi de possibles canvis en la circulació del carrer Manufactures del Suro que està elaborant la Policia Local. Convé destacar també els canvis en l’obra pública del mateix carrer, els quals tindran a veure amb el sistema de clavegueram i la modificació de la carretera i les voreres:

Canvis en l’estructura de les voreres del carrer Manufactures del Suro (Palafrugell)

En darrer terme, el regidor recalca que les demores originades pel confinament no han d’impedir finalitzar els objectius imposats per aquest any. Simplement hauran d’aprofundir aquests mesos que queden per començar el 2021 amb nous projectes.

Per més informació podeu escoltar l’entrevista sencera clicant al següent enllaç:

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *