Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Reobren els espais patrimonials de la Muntanya de Sant Sebastià

Escrit per el 26 de Maig de 2021

  • L’artista Lola Barranco exposa a la Torre de Guaita Entre el cel i la terra.
  • L’Espai Far i el Far ja van obrir el passat 18 de maig. Tots els espais patrimonials es podran visitar fins el 30 de setembre.

Després que l’estiu passat els espais patrimonials de la Muntanya de Sant Sebastià haguessin d’estar tancats per la pandèmia, enguany ja han reobert les seves portes. Ho fan, com no podia ser d’una altra manera, amb totes les mesures anticovid.

El primer dels espais en reobrir ha estat la Torre de Guaita i en els darrers dies també ho han fet l’Espai Far i el far. Àngela Martí, del Museu del Suro explica que després d’un any tancats els fa especialment il·lusió tornar a obrir les portes d’aquests espais patrimonials.

En aquest sentit, recorda que tots els espais restaran oberts fins el 30 de setembre.

Exposició de Lola Barranco i altres activitats

Per fer més atractiva la visita als diversos espais de la Muntanya que gestionen des del Museu del Suro, proposen diverses activitats. Així, a la Torre de Guaita es pot visitar l’exposició Entre el cel i la terra de Lola Barranco.

Tot i que encara no hi ha dates previstes per a les visites guiades, Àngela Martí, assegura que durant l’estiu en faran alguna.

D’altra banda, també recorda que a la resta d’espais també s’hi oferiran diverses propostes, com les emmarcades en la Ruta dels Ibers.

Per últim, també destaca la Ruta dels Miradors , un camí al voltant de la muntanya que permet gaudir de la diversitat de les vistes que ofereix aquest espai privilegiat i que interpreta els diversos espais patrimonials de la Muntanya de Sant Sebastià.

Una ruta que, a més, també es pot trobar a l’aplicació ‘Palafrugell al mòbil‘ i mitjançant un codi QR. Per a més informació recomanen seguir l’agenda del Museu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).