Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Reobertura del Consell de La Gent Gran de Palafrugell

Escrit per a 2 de Novembre de 2021

  • El local del Consell de la Gent Gran amb una capacitat per a 100 persones va tancar el març del 2019 i fins avui no torna a obrir les seves portes.

Més d’un any i mig després de tancar les seves portes per l’esclat de la pandèmia, avui 2 de novembre té lloc la reobertura del local del Consell de La Gent Gran de Palafrugell. Ho farà, però, sense les excursions i les sessions de ball.

Els usuaris i usuàries del Consell de la Gent Gran de Palafrugell, així com els socis, estan d’enhorabona. Tomàs Ferrer, responsable del Consell explica que avui 2 de novembre reobren el local. Una decisió que no s’ha pres fins que han estat segurs de poder garantir la seguretat de les persones.

No obstant aquesta reobertura, alguna de les activitats com els balls o les excursions encara no s’oferiran. Així, es reobre amb els jocs de taula i el bingo per veure com funciona el retorn a les activitats.

Tot i que no hi haurà restriccions d’aforament, la capacitat màxima és de 100 persones, en tot moment s’haurà de portar posada la mascareta. D’altra banda, Ferrer comenta que entre els usuaris i usuàries hi havia moltes ganes de la reobertura. De fet, eren moltes les persones que els hi demanaven als membres de la junta quan es tornarien a posar en marxa.

Amb tot, Tomàs Ferrer, recorda que van ser dels primers a tancar i que han estat dels últims en obrir. Aquest retard s’explica perquè volien estar segurs que ho feien amb una situació de la pandèmia el màxim controlada possible.

25 anys del Consell de la Gent Gran

D’altra banda, durant aquest període de tancament, la Junta del Consell ha continuat la seva tasca. Així, aquesta aturada ha servit per elaborar un llibre recull del 25è aniversari de l’entitat. A més, han preparat una exposició que es podrà visitar en els propers dies.

D’altra banda, també celebren que després de molts anys de reclamació, el local comptarà amb un conserge. Una demanda que ja van fer a tots els grups polítics municipals durant les passades eleccions i que arriba ara.

Així doncs, avui a les 16h torna l’activitat presencial al Local del Consell de La Gent Gran de Palafrugell.


Opinions dels lectors
  1. Jesús Fatas Lopez   On   2 de Novembre de 2021 at 17:55

    Estoy seguro de que se tomarán las medidas necesarias, para nuestra seguridad, pero nosotros, los socios, también somos responsables de nuestra y la seguridad de los compañeros.
    Un saludo y a la espera de veros.

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *