Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Reobertura de les Oficines de Turisme de Palafrugell

Escrit per el 23 de Juny de 2020

  • El 15 de juny ho va fer la OT de Palafrugell i aquest cap de setmana passat les dels nuclis de platja.

Amb molts mesos de retard per la COVID-19, però aquest cap de setmana passat totes les Oficines de Turisme del municipi estaven en marxa. En concret, les últimes en activar-se han estat les dels nuclis de platja, ja que la de l’entrada a la vila ja ho va fer dilluns passat. Amb Sílvia Beleña, cap d’àrea de l’IPEP hem conversat al voltant de la reobertura de les Oficines de Turisme de Palafrugell.

El primer cap de setmana sense restriccions de mobilitat també ha suposat que els punts d’informació turística del municipi tornin a obrir. Una tornada a l’activitat que arriba uns mesos més tard de l’habitual.

Aquest retard ha vingut provocat per la crisi sanitària de la COVID-19. En aquesta línia, també s’han hagut de prendre diverses mesures per adaptar-se als protocols marcats. Així, s’ha limitat l’aforament de les oficines. Sílvia Beleña explica a Ràdio Palafrugell que també es donarà menys informació en paper per minimitzar riscos.

D’altra banda, de l’àrea de turisme de Palafrugell també estan preparats per fer front a preguntes relacionades amb el coronavirus. Des d’activitats suspeses pel virus fins a l’aforament de les platges.

En marxa la campanya #MotiusPerTornar

Davant el fet que aquest estiu el turisme de proximitat tindrà un pes important en les visites al nostre municipi, des de l’IPEP han engegat una campanya per atraure aquests visitants.

La campanya #MotiusPerTornar vol posar en valor el paisatge de Palafrugell, així com mostrar el municipi com una destinació segura. A més, aquesta campanya també vol donar un cop de mà als establiments i negocis locals. La cap d’àrea de l’IPEP remarca que és moment de “sumar esforços per intentar tirar endavant la temporada d’estiu”.

Un projecte que no s’ha pogut treballar amb l’anticipació habitual, però en el que han buscat fer una cosa diferent per tal que la gent vulgui tornar a Palafrugell.

Així, per fer afrontar aquesta fase de represa en els darrers dies s’ha produit la reobertura de les Oficines de Turisme de Palafrugell. L’horari de la del centre de la vila és de 10 a 13h i de 16 a 19h. Les de Calella, Llafranc i Tamariu és de 10 a 20h de dilluns a dissabte i els diumenges de 9:30 a 13:30h


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).