Remuntada i dos gols d’avantatge per anar a Vilafranca

Escrit per el 7 de Juny de 2021

• El conjunt blanc i negre aconsegueix remuntar un 2-3 per acabant-se imposant per 5-3.
  • La tornada serà aquest dissabte a la pista del Club Patí Vilafranca.

Victòria patida del Club Hoquei Palafrugell davant del Club Patí Vilafranca en el partit d’anada de l‘eliminatòria de permanència a OK Lliga. Finalment, gràcies a dos gols en els darrers 9 minuts els blanc i negres es van imposar per 5-3. Així, van poder culminar la remuntada i tenen dos gols d’avantatge per afrontar el matx a la pista del Vilafranca.

El partit pel conjunt de Xavier Garcia Balda va començar sobre rodes: 2-0 en els primers set minuts. Marc Figa i Sergi Canet van avançar als locals que van veure, però com el rival retallava distàncies abans del descans.

A la represa el Vilafranca va tornar el cop al CH Palafrugell, marcant dos gols en els primers 8 minuts de la segona meitat. Pel tècnic palafrugellenc, això va suposar un cop anímic per l’equip. No obstant això, l’empat ràpid de Franco Ceschin va tornar a donar un punt de tranquil·litat als blanc i negre.

Remuntada i dos gols de renda

La culminació de la remuntada va trigar en donar-se i és que aquesta no va arribar fins els 10 minuts finals. Les dianes, de nou, de Canet i Ceschin fa que el Club Hoquei Palafrugell afronti la tornada amb dos gols d’avantatge.

No obstant aquest avantatge Marc Figa comenta que no val confiar-se. A més, també apunta que van notar un punt de fatiga física.

Així doncs, malgrat l’avantatge obtinguda, tan cos tècnic com plantilla no es confien de cara al partit de tornada que es disputarà dissabte 12 a la pista del Club Patí Vilafranca.