Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Regencós entre els pobles més bonics d’Europa

Escrit per el 5 de Novembre de 2021

  • La llista elaborada per la CNN deixa de banda les grans ciutats i se centra en 15 poblacions petites del vell continent.
  • Regencós és l’única població de l’estat espanyol i el destaquen per les restes medievals, les cases de pedra i l’església.

Sota el títol “Europe’s most beautiful towns” (Els pobles més bonics d’Europa), la CNN ha elaborat un llistat amb les poblacions amb més encant d’Europa. Entre les 15 destinacions que destaquen hi ha la baixempordanesa Regencós.

Segons l’article de Julia Buckley, Regencós és un dels pobles més bonics de tot Europa. La periodista ha destacat un total de 15 petites poblacions europees que destaquen per diversos motius. Així, de Regencós posa en valor que es troba a 10 minuts de les platges de la Costa Brava, però que és un indret ideal per sortir del turisme de masses.

D’altra banda, en aquest reportatge també ressalten el valor medieval de la vila, amb les restes de la muralla, així com les cases de pedra tradicionals i la seva església.

Mostar, Clovelly o Guimaraes, entre d’altres poblacions

En aquest llistat hi ha poblacions de tot Europa, així Regencós s’equipara amb les següents destinacions: Giethoorn (Països Baixos), Guimaraes (Portugal), Roscoff (França), Anghiari (Itàlia), Nafplio (Grècia), Mostar (Bòsnia &Herzigovina), Mazara del Vallo (Sicília), Clovelly (Regne Unit), Dinkelsbühl (Alemanya), Korcula (Croàcia), Kenmare (Irlanda), Piran (Eslovènia), Reine (Noruega) i Tarnów (Polònia).


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).