Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Recullen més de 300 quilos de residus al litoral de Palafrugell

Escrit per el 20 de Setembre de 2021

  • Entre les platges del Port Pelegrí de Calella de Palafrugell i la de Llafranc hi van participar 436 voluntaris que van recollir 302 quilos de deixalles.

Èxit de participació en la tercera edició de la Neteja de la Mediterrània organitzada per We Care de Delicious&Sons amb la col·laboració de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafrugell. Un total de 436 voluntaris van recollir més de 300 quilos al litoral de Palafrugell. En concret, l’activitat es va celebrar el passat 18 de setembre a les platges de Llafranc i del Port Pelegrí, a Calella de Palafrugell.

La recollida de residus de les platges de Palafrugell era el principal objectiu de la iniciativa. També, però, hi havia la part de conscienciació a la ciutadania. Per això, els residus que s’anaven recollint s’exposaven sobre una gran lona al mig de les dues platges.

L’activitat comptava amb tres modalitats, així es podia fer la neteja de la sorra, de la superfície de l’aigua o del fons marí. En aquest sentit, també es va comptar amb la col·laboració del centre d’immersió Poseidon Diving Costa Brava i de Custom Sailing Costa Brava per fer la recollida a Calella de Palafrugell. Per la seva banda, a la platja de Llafranc es va comptar amb el suport dels centres d’immersió Triton Diving i Barracuda Diving. A més, de l’empresa de caiacs Tourist Service.

Gran participació dels joves

Mònica Navarro, CEO i cofundadora de Delicious&Sons, valora molt positivament la participació en aquesta tercera edició. A més, també destaca la participació de 160 joves.

D’altra banda, per aprofundir al voltant de la 3a neteja del litoral de Palafrugell convidarem a Mònica Navarro als estudis de Ràdio Palafrugell. A més, també comptarem amb la presència de Olivia Mandle, la jove activista catalana creadora del “Jelly Cleaner“, un estri per recollir els microplàstics que hi ha a la superfície marina.

El Jelly Cleaner per recollir els microplàstics


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).