Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Recollida de joguines i caminada solidària, amb la Creu Roja

Escrit per a 4 de Desembre de 2019

Aquest divendres tindrà lloc la 7a marxa popular solidària, dins la campanya “Cap Nen Sense Joguina”

Creu Roja Palafrugell, amb el suport del Club Atlètic, organitza aquest divendres dia 6 la 7a marxa popular solidària, una caminada de 14 km (també n’hi haurà una de més curta). La caminada forma part de la campanya Cap Nen Sense Joguina, que en els darrers anys ha tingut una davallada de donacions. Florenci Berta, coordinador de Creu Roja, ens en fa una valoració i ens convida a participar-hi

Elizabeth Johanna és la presidenta de la secció local de Creu Roja Palafrugell des de fa un mes. Ha passat per tots els papers de l’auca de l’entitat, i ara pren el relleu a l’anterior directiva. El seu objectiu és potenciar les campanyes que ja es porten a terme i crear-ne de noves, com per exemple el medi ambient.

A part de destacar el treball dels tècnics de la casa, l’Elizabeth posa en solfa els voluntaris de Creu Roja, autèntic suport per a les feines que es realitzen.

Les inscripcions per la caminada tindran lloc el mateix divendres a les 8.15 del matí a l’estadi municipal. Hi haurà sorteig de regals i xocolatada. el donatiu a fer serà de 6 €. Creu Roja també us espera si voleu fer alguna donació de joguines o participar-hi com a voluntari al carrer Ample 130, de Palafrugell.

Florenci Berta (esquerra) i Elizabeth Johanna (dreta)
amb la voluntària més veterana de Creu Roja Palafrugell, la sra Carmen (87 anys)

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *