Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ràdio Palafrugell torna a viure un estiu al carrer 2023

Escrit per el 19 de Juliol de 2023

Ràdio Palafrugell ja ha començat la temporada d’estiu 2023 amb alguns canvis a la seva programació i el retorn dels programes especials al carrer per viure tota l’activitat cultural i festiva de Palafrugell i els seus nuclis i barris. La programació arrencarà oficialment aquesta setmana amb la cobertura de la Festa Major de Palafrugell.

Aquest dijous, divendres i dissabte serem en directe al Racó de Festa Major a partir de les 19.30h per viure a peu de carrer l’ambient de la festa, amb tots els protagonistes. A més, a través de la ràdio i les xarxes socials seguirem tota la resta d’esdeveniments institucionals, culturals i festius.

Durant totes les vacances, en Rafel Corbí es torna a posar al capdavant d'”Un estiu al carrer”, el programa setmanal que ens durà a les festes majors de Mas Mascort, Llofiu o el Carrer Ample, i a esdeveniments rellevants del dia a dia estival. En Rafel també ens portarà els seus Vermuts, entrevistes poc convencionals per conèixer en profunditat persones rellevants de Palafrugell.

I també torna el podcast Fem pati. Us oferirem a la ràdio els esdeveniments de la programació estival de la Biblioteca de Palafrugell.

Cada dia al matí, el Clan Matinal amb Vicenç Rodriguez amplia el seu horari. Hi serà de 8 a 11 del matí i inclourà actualitzacions informatives a les 8h i les 9h.

Al vespre, podreu recuperar alguns dels millors episodis dels Podcasts amb Segell Ràdio Palafrugell d’aquesta temporada.

I els caps de setmana, en Ferran Castelló lidera el Mode Avió d’Estiu, amb reportatges, entrevistes i actualitat, i també els millors moments del programa durant aquesta passada temporada.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).