Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ràdio Palafrugell sorteja una entrada doble per veure l’obra ‘L’oreneta’

Escrit per a 12 d'Octubre de 2022

  • L’obra de Guillem Clua i Josep Maria Mestres està interpretada per Emma Vilarasau i Dafnis Balduz.
  • S’emmarca dins del Temporada Alta.

Aquest divendres, 14 d’octubre, a les 20 hores es podrà gaudir de L’oreneta de Guillem Clua i Josep Maria Mestres al Teatre Municipal de Palafrugell. Es tracta d’un espectacle inclòs a la programació del Temporada Alta.

L’obra, interpretada per Emma Vilarasau i Dafnis Balduz, explica una història amb la flaire dels millors melodrames. La senyora Amèlia, una professora de cant, rep a casa seva un home jove que vol millorar la seva tècnica vocal per cantar al memorial de la seva mare morta recentment. Ben aviat descobrim que la cançó triada, L’Oreneta, té un significat especial per als dos personatges, que aniran desgranant detalls del seu passat, mercat per un atemptat terrorista de signe islamista que va patir la ciutat l’any anterior.

Vols guanyar una entrada doble?

Ràdio Palafrugell posa en marxa un sorteig que s’hi pot participar fins al divendres, 14 d’octubre, a les 8 del matí. Farem públic el nom del guanyador o guanyadora a través del nostre compte d’Instagram.

Per participar-hi és molt fàcil! Només has de seguir els comptes d’Instagram de @radiopalafrugell, @temporada_alta i @palafrugellcultura; posar ‘m’agrada’ a la publicació i mencionar la persona que t’agradaria que t’acompanyés.

L’afortunat o afortunada haurà de donar-se d’alta a l’àrea privada El Meu Festival que trobarà a la pàgina web del Temporada Alta.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *