Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Racó de la Festa Major

Escrit per el 18 de Juliol de 2019

  • L’Associació Juvenil Birres Braves un any més organitza diverses activitats durant el cap de setmana de Festa Major
  • La Paula Rincón i la Gemma Mitjanas, membres de la nova junta dels Birres Braves les expliquen a Ràdio Palafrugell

Un any més amb l’arribada del cap de setmana de Santa Margarida arriba el Racó de la Festa Major. Un espai ubicat al pati de l’Institut Baix Empordà i en el que l’Associació Juvenil Birres Braves ofereix activitats per a tots els públics.

Així, Paula Rincón i Gemma Mitjanas, membres de la renovada junta de l’entitat han explicat el programa d’activitats que comença avui dijous i s’allarga fins diumenge. Primer de tot, abans de comentar-les Rincón i Mitjanes han destacat el fet que per primera vegada en la història de l’entitat hi hagi noies dins de la junta.

Posant la mirada en les activitats, la primera arriba avui mateix. Es tracta d’una col·laboració de l’Escola de Música de Palafrugell. A les 21h tindrà lloc el concert de l’Energia Big Band i la Susana Sheiman. D’altra banda, les activitats de divendres, festiu a Palafrugell, comencen més aviat.

Dissabte és el dia de més activitats. D’una banda, la jornada començarà a les 12h amb el Vermut electrònic i Pool Party. A més, la Paula Rincón remarca que l’objectiu de les activitats no és portar molta gent.

D’altra banda, el dissabte es tanca amb una exhibició de jotes del grup d’Arróniz a les 21.30h. Abans,però, hi haurà el concert del palafrugellenc Keko Domènech. El fi de festa serà tindrà lloc a les 23h amb una Festa dels 70 i dels 80.

El darrer dia del Racó de la Festa Major recuperarà la Mostra de cerveses artesanes, a més d’altres activitats.

Barra solidària durant tot el Racó de la Festa Major

Paral·lelament, durant els 4 dies dins del recinte del Racó hi haurà una barra amb còctels que portaran els dos equips de Birres Braves que participaran a l’Oncotrail. Tota la recaptació que faci aquesta barra es destinarà a la Fundació Oncolliga Girona.

A més, durant els 4 dies de barraques, enguany l’Associació Juvenil i el Club Atlètic Palafrugell compartiran espai. Després que en anys anteriors ho fessin durant una nit, enguany han decidit sumar esforços i fer-ho tots els dies.

Racó de la Festa Major de Palafrugell
Gemma Mitjanas Paula Rincón membres de la Junta de Birres Braves

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).