Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Queixes pels microtalls elèctrics als nuclis de costa de Palafrugell

Escrit per a 23 de Juny de 2022

  • L’Ajuntament ha demanat explicacions a Endesa pels talls de llum que afecten Calella de Palafrugell, Llafranc, Tamariu i Llofriu els caps de setmana
  • El sector de la restauració es queixa de la incertesa que pateixen sobre el subministrament elèctric quan més clients tenen

L’Ajuntament de Palafrugell ha demanat a l’empresa de subministrament elèctric, Endesa, que acabi amb els constants microtalls elèctrics als nuclis de costa de la població, a Tamariu, Llafranc i Calella de Palafrugell.

Al mateix temps, l’Ajuntament ha treballat per fer una reunió a tres bandes, entre el consistori, l’empresa i el sector hoteler, i de restauració per buscar futures solucions i evitar que aquest estiu sigui problemàtic a nivell del subministrament energètic.

En els darreres dies, la Unió d’Empresaris d’Hosteleria i Turisme de Costa Brava Centre ha fet arribar a l’Ajuntament el seu malestar pels constants talls de subministrament durant els moments de màxima afluència de gent als establiments en l’inici de la temporada turística.  

L’alcalde de Palafrugell, Joan Vigas, ha demanat expressament a l’empresa Endesa aquesta trobada.

L’Ajuntament reitera als representants de l’empresa “la necessitat d’implementar mesures per resoldre els episodis de talls intermitents i baixades de tensió”. Així, Vigas assegura que “esperem una millora significativa en el servei i insistirem per trobar la solució als microtalls; mentre estem al costat d’un sector molt important per a nosaltres com a municipi turístic com és el hoteler i de la restauració”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *