Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Quartet Mèlt arriba a Palafrugell

Escrit per el 20 de Desembre de 2019

El proper diumenge 22 de desembre Quartet Mèlt arriba a Palafrugell. A les 19h al Teatre Municipal de Palafrugell un grup vocal jove format per quatre cantants units pel món del cant coral català. A més, procedeixen de diferents municipis i ciutats de Catalunya.

El programa Oh Happy Day els va ajudar a donar-los a conèixer, tot i que ells ja treballaven junts feia temps. Van començar fent nadales al carrer. En aquest sentit, el fet de venir a Palafrugell, pel tenor tarragoní Eloi Fort, serà com tornar als orígens.

Un dia concret van decidir sortir a fer nadales al carrer. Els quatre integrants del grup, ell mateix, l’Eloi Fort, el tenor del grup, la soprano Magalí Sare, la contralt Ariadna Olivé i el baríton Oriol Quintana, es van conèixer al mateix corQuan van sortir del programa es va multiplicar tot, sobre tot en referència al públic i les gires.

  • “Som un grup bastant polifacètic, podem cantar diversos estils i ens agrada tota mena de música. No diguem que no a res”.

Per aquest diumenge a les 19h, l’Eloi Fort ens explicava que el repertori estarà composat de “nadales arranjades de maneres diferents, amb nadales catalanes i nadales anglosaxones”.

El jove tarragoní anima a tothom a venir al concert explicant que les dates nadalenques són molt importants pel Quartet Mèlt i que intenten que també siguin especials per tota la gent que els ve a veure. La intenció és que aquesta passió per les nadales pugui ser contagiosa. I que la vetllada pugui servir també tant per aprendre’n de noves com per escoltar-ne les de tota la vida, revivint-les.

Així doncs, aquest cap de setmana Quartet Mèlt arriba a Palafrugell. Podeu escoltar l’entrevista completa amb Eloi Fort al següent arxiu:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).