Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Protocol d’entrenaments a l’Estadi Municipal

Escrit per a 25 de Maig de 2020

  • Des d’avui 25 de maig es poden tornar a utilitzar les instal·lacions de l’Estadi Josep Pla i Arbonès.
  • Ho poden fer els i les atletes federades majors de 16 anys i adscrites a un club amb conveni amb l’Ajuntament.

L’Estadi Josep Pla i Arbonès de Palafrugell ha tornat a obrir, de forma parcial i amb restriccions, les seves instal·lacions. En aquest sentit, Josep Massa de l’àrea d’Esports ens explica el protocol d’entrenaments a l’Estadi Municipal.

La Fase 1 de la desescalada està reactivant la majoria d’equipaments municipals. A més, de la reobertura de serveis com l’OAC o de la Biblioteca, aquest dilluns també ha tornat l’activitat a l’Estadi. Així, els atletes federats majors de 16 anys poden tornar als entrenaments. Josep Massa, de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Palafrugell ens explica amb quines restriccions.

A més, també s’ha de demanar cita prèvia amb antelació. Així, el protocol estableix que la reserva s’ha de fer el dijous o el divendres de la setmana anterior. No obstant això, si hi ha disponibilitat, es pot fer amb 24 hores d’antelació.

Tanmateix, cada atleta pot demanar un màxim de 3 torns per setmana. No obstant aquesta reobertura, Massa explica que no hi ha hagut un allau de peticions per accedir a l’Estadi.

Malgrat tornar a l’activitat, no tots els serveis estan disponibles. Així, els vestidors o la sala de musculació són alguns dels espais que no es poden fer servir. D’altra banda, per utilitzar la resta d’espais, com la del salt d’alçada o la pista d’atlestisme el protocol estableix les següents restriccions.

Accés amb mascareta i un entrenador per atleta

La normativa per entrenar-se a l’Estadi que ha elaborat l’àrea d’Esports de Palafrugell estableix que s’ha d’accedir al recinte amb mascareta. També contempla l’ús de guants, però només si s’ha de fer servir material de l’Estadi.

El material utilitzat, després de cada torn, es desinfectarà abans que arribin els següents atletes. D’altra banda, també es contempla que cada esportista pugui comptar, com a màxim, amb un entrenador personal. Aquest, però, haurà d’anar amb mascareta i mantenir la distància de seguretat amb l’atleta.

Així, en base a la publicació del BOE i de les recomanacions de les federacions s’ha elaborat el protocol d’entrenaments a l’Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès de Palafrugell. Una normativa que es pot consultar a la web d’esports.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *