Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Protecció Civil reforça la campanya per una Nit de Sant Joan segura amb consells dirigits als joves

Escrit per el 30 de Maig de 2024

Amb la Nit de Sant Joan ben a prop, Protecció Civil de la Generalitat ha intensificat la seva campanya de sensibilització ‘Revetlles amb Precaució‘, destinada a promoure la seguretat durant les celebracions. Després de la representació de l’obra de teatre ‘A foc lent‘ al Teatre Municipal de Palafrugell, l’èmfasi ara recau en oferir consells pràctics als joves per garantir una revetlla segura.

L’obra ‘A foc lent’, que ha estat un èxit durant nou anys consecutius i ha arribat a més de 9.000 alumnes, serveix com a vehicle per difondre recomanacions de seguretat d’una manera amena i accessible. En la recent representació a Palafrugell, aquest dimecres 29 de maig, més de 350 alumnes de sis escoles han pogut aprendre sobre l’ús segur dels petards i la resposta adequada en cas de cremades, gràcies a la participació de membres de Protecció Civil i del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Xesca Baró, responsable d’informació de Protecció Civil, ha destacat la importància d’aquesta campanya i l’objectiu que porta a fer-la arreu de Catalunya.

La campanya inclou la publicació de consells de seguretat a les xarxes socials, amb l’etiqueta #revetllasegura, que aborden temes com l’ús responsable del foc i la pirotècnia, la importància de no manipular petards en espais tancats o prop de materials inflamables, i les precaucions a tenir en compte per evitar accidents.

Per la seva banda, Carles Domingo, tècnic de Protecció Civil a les comarques de Girona, ha subratllat la col·laboració amb les escoles i la implicació del voluntariat com a factors clau per a l’èxit de la campanya.

A més de la representació a Palafrugell, l’obra ‘A foc lent’ es presentarà a altres municipis com Manlleu, La Sènia, L’Hospitalet de Llobregat, Altafulla, Barcelona, Les Borges Blanques i Palau-solità i Plegamans durant els mesos de maig i juny, arribant a un públic ampli i divers.

Protecció Civil de la Generalitat anima a tots els joves i les seves famílies a seguir les recomanacions per gaudir d’una Nit de Sant Joan segura i divertida, garantint que la festa sigui memorable per les bones experiències i no per incidents desafortunats. Per a més informació i consells, es poden seguir els comptes de Twitter @emergenciescat, Instagram i Facebook de Protecció Civil.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).