Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Prop de 150.000 vehicles han passat per Palafrugell aquesta Setmana Santa

Escrit per a 19 d'Abril de 2022

  • La xifra de matrícules detectades per les càmeres situades a les entrades de Palafrugell és un 47% més alta que l’any passat.
  • Tot i els problemes de mobilitat que s’han generat, l’Ajuntament nega la relació amb les obres de l’Avinguda Espanya

Prop de 150.000 vehicles han passat per Palafrugell aquesta Setmana Santa, segons els lectors de matrícules que hi ha situats a les entrades del municipi. Aquesta xifra suposa incrementar un 47,2% el nombre de visitants respecte a l’any passat. Pel regidor de mobilitat, Pau Lladó, les dades d’aquests dies festius han “recordat molt a la mobilitat estival”.

La comparació només es pot fer respecte al 2021, perquè abans no hi havia instal·lades les mateixes càmeres. Amb aquesta comparativa, la presència de cotxes i vehicles ha estat molt superior a la de la Setmana Santa de l’any passat, tot i que cal recordar que aleshores encara estàvem en plena pandèmia.

Aquesta allau de vehicles ha generat problemes d’aparcament i de mobilitat. Un dels punts més complicats ha estat la zona de l’avinguda Espanya i la rotonda del Lidl, on s’estan fent obres de desdoblament, tot i que el regidor Pau Lladó ho desvincula.

Creu que el fet que un carril de sortida de la rotonda s’hagi eliminat (el que anava al supermercat Carrefour, a l’institut i a instal·lacions esportives), no ha generat més trànsit.

En tot cas, Lladó assegura que la situació ls reafirma en la voluntat de desdoblar l’avinguda Espanya.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *