Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


“Promesa en Paris” i “Elvis”, les dues pel·lícules per aquest cap de setmana

Escrit per el 29 de Juliol de 2022

Aquest cap de setmana és especial, perquè no només es podran veure aquestes dues pel·lícules, sinó que també hi haurà cinema al carrer.

El divendres dia 29 de juliol a les 10 de la nit hi haurà cinema al carrer, a la Plaça de l’Esglèsia de Calella. El mateix divendres també hi haurà una projecció de la pel·lícula Subirachs a les 6.30 de la tarda al Museu de Can Mario. I això no és tot, també es podrà gaudir a les 7 de la tarda al Teatre Municipal de Palafrugell la pel·lícula “Promesa en Paris“.

El dissabte dia 30 de juliol a les 5 de la tarda i a les 10 de la nit es tornarà a projectar la pel·lícula “Promesa en Paris”. I a les 7 de la tarda es projectarà la famosa pel·lícula “Elvis” en el Teatre Municipal de Palafrugell.

El diumenge dia 31 de juliol es repetirà la mateixa programació que el dia anterior: a les 5 de la tarda i a les 10 de la nit es projectarà la pel·lícula “Promesa en Paris”. I a les 7 de la tarda es projectarà la pel·lícula “Elvis” en el Teatre Municipal de Palafrugell.

El preu de l’entrada és de 5 euros per persona.

Les dues pel·l´ícules que se’ns proposen son “Promesa en Paris” que aquesta ens explica la història de Clémence. Ella era l’antiga alcaldessa d’un municipi prop de la ciutat de París i es proposa un repte, presentar-se com a ministra. Juntament amb el seu confident Yazid hauran de superar els reptes que se’ls hi proposin.

La segona pel·lícula, “Elvis”, ens parla de la vida d’Elvis Presley enfocada en la seva complicada relació amb el seu mànager, Parker.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).