Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Programació de les pel·lícules d’aquesta setmana

Escrit per el 21 de Juliol de 2022

En primer lloc, es projectarà una pel·lícula pels més petits, Minions l’origen de Gru. Aquesta explica els origens de la famosa pel·lícula “Els Minions”. Tot comença amb el fanatisme de Gru cap a uns vilans “Els salvatges sis” i els hi vol demostrar que ell és igual de malvat que ells. La pel·lícula ens parlarà sobre el pla que realitza Gru per demostrar el seu poder malvat.

La pel·lícula es farà en el Teatre Municipal de Palafrugell, el divendres 22 de juliol a les 19 de la tarda i divendres 22, el dissabte 23 i diumenge 24 a les 17 de la tarda. L’entrada tindrà un cost de 5 euros.

En segon lloc, es projectarà la pel·lícula Mr Wain. Aquesta ens parla de la història d’en Louis Wain un inventor, empresari i artista que la seva vida es basava en cuidar de la seva mare i les seves germanes. Tot canviarà quan conegui a Emily, l’amor de la seva vida i Peter, un gat abandonat i que finalment, va adoptar.

La pel·lícula es farà en el Teatre Municipal de Palafrugell els dies: divendres 22, dissabte 23 i diumenge 24 a les 21.30 del vespre. L’entrada té un cost de 5€.

Com a novetat, hi haurà una projecció de la pel·lícula Subirachs en el Museu de Can Mario. Es farà el divendres 22 de juliol i el 29 de juliol a les 18.30. Hi ha d’haver una inscripció prèvia obligatòria, es pot fer trucant al telèfon 972 30 62 46.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).