Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Prioritats i Desafiaments: Resultats de les Enquestes sobre el Nou Hospital de Palamós

Escrit per el 26 d'Abril de 2024

A partir de les enquestes realitzades a professionals i usuaris, s’han revelat les prioritats i reptes per al futur Hospital de Palamós. Amb la participació de 286 ciutadans i 67 professionals de la Salut, es va dur a terme una exhaustiva anàlisi que destaca aspectes clau per al disseny i funcionament del nou centre.

Segons les respostes recollides, les prioritats destacades pels usuaris inclouen la proximitat a l’aparcament, espais d’atenció per a les famílies i serveis complementaris com àrees de joc per a infants hospitalitzats. A més, s’han manifestat inquietuds per la humanització dels espais, la inclusió de llum natural i espais de relaxació.

D’altra banda, els professionals de la Salut han assenyalat aspectes positius com la humanització dels espais i la decoració de la planta maternoinfantil. No obstant això, s’han destacat àrees a millorar, com la modernització de les consultes i la necessitat d’espais més àmplis. Així ens ho comenta la Sílvia Ibañez, Adjunta a la Direcció Assistencial del SSIBE.

Aquests resultats serviran de guia per al disseny del pla funcional del nou Hospital de Palamós, garantint que les necessitats i preferències dels usuaris i professionals de la Salut estiguin plenament integrades en el projecte.


Opinions dels lectors
  1. Annia el 26 d'Abril de 2024 a les 23:49

    En la planta Materno infantil hace falta profesionales que tengan empatía ya que hablo por mi experiencia hace 14 años en el 2009 estuve con dolores desde el 24/12/2009 hasta el 28/12/2009 que gracias a dios fui a parar a el Trueta en Girona ya que cada vez que que iba me enviaban para casa a que me pusiera en la bañera con supositorio de buscapina para que dilatara. Yo me cansé de decir que soy cesárea que con mi primer hijo que a día de hoy tiene 25 años tampoco dilate y si no voy a Girona mi hijo hoy no estuviera con nosotros porque ya le faltaban las pulsaciones. Este es el punto negativo.
    Positivo claro que tenéis las instalaciones estaban reformadas en aquel entonces, pediatras y ginecólogos muy profesionales y eso es de admirar. Claro que se debe de escuchar a el paciente que la mayoría de las veces no es escuchado.

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).