Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Primera setmana d’estiu marcada per la variabilitat

Escrit per el 21 de Juny de 2021

  • Conversem amb Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit per conèixer la previsió del temps d’aquesta setmana entrant.
  • Destaca la variabilitat del temps per als pròxims dies. Així com la possibilitat de precipitacions durant la diada de Sant Joan.

Un dia més coneixem la informació meteorològica de la mà d’en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit. Al llarg de l’entrevista, Pascual fa balanç del temps del darrer cap de setmana i avança la previsió per aquesta setmana entrant. D’entre la previsió, destaca la variabilitat del temps per als pròxims dies. Així com la possibilitat de precipitacions durant el dia de Sant Joan.

En primer terme, fent memòria del temps viscut aquest cap de setmana, Pascual recorda que hem viscut una situació insegura; Amb pols amb suspensió, cel marronós, humitat i petites tempestes.

Josep Pascual variabilitat del temps
L’Estartit el dissabte al capvespre, amb la pols en suspensió. (Josep Pascual)

Sobre la previsió de la setmana entrant, Pascual preveu que no portarà un temps tranquil. Tot i que, en el cas d’avui dilluns, el temps mostra millor previsió que ahir i es mantindrà fins a última hora del dia.

Entrant en la previsió de dimarts, la situació començarà a canviar a causa de l‘arribada d’aire fred amb alçada. Amb un temps inestable que durarà fins la vigília de Sant Joan.

Tot i la previsió inestable del dimecres, a continuació Pascual afegeix que a la nit el temps tendirà a millorar.

Possible tempestes per la revetlla

Sobre les nuvolades comentades anteriorment, convé destacar que durant el dimecres podrien arribar algunes tempestes d’estiu a les nostres costes. Destacant de nou que la situació millorarà amb el transcurs del dia.

Segons les previsions de l’Observatori de l’Estartit, a partir de dijous i divendres la situació millorarà i la inestabilitat del temps començarà a desaparèixer.

Per últim, en conversa sobre la variabilitat de les temperatures, Pascual informa que baixarà el grau d’humitat. El que comportarà a una situació més confortable i a una sensació de temperatura més baixa.

Entrevista completa amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit, a continuació:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).