Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Primera nedada de l’any solidària a Llafranc

Escrit per el 24 de Desembre de 2021

  • La Fundació Oncolliga Girona impulsa una nova activitat solidària, en aquesta ocasió coincidint amb el primer dia de l’any.
  • Lluís Comet, impulsor de la primera nedada de l’any a la platja de Llafranc detalla la proposta.

Lluís Comet, membre de la Fundació Oncolliga Girona, avança que Llafranc acollirà la primera nedada de l’any solidària. Una activitat que vol animar a tothom a fer una remullada per celebrar el canvi d’any i, a més, que col·labori amb la Fundació amb una aportació econòmica.

La platja de Llafranc acollirà l’1 de gener a les 12 h la primera nedada de l’any solidària. Lluís Comet explica que la idea li va venir al cap contemplant el mar el primer dia d’aquest 2021.

Es tractarà d’una nedada que no requereix inscripció prèvia i els i les assistents podran fer els donatius que desitgin en unes guardioles. Tots els diners aniran destinats a ajudar als malalts de càncer i les seves famílies.

Per altra banda, Lluís Comet detalla que serà una activitat que permetrà donar vida a Llafranc, ja que tindrà lloc a les 12 del migdia i animarà la gent a quedar-s’hi a dinar o bé, d’anar-hi després d’haver vist la sortida del sol a Sant Sebastià, si les restriccions del moment ho permeten.

A causa de l’empitjorament de la situació de la pandèmia, finalment s’ha anul·lat la previsió de servir un caldo calent per entrar en calor després de la nedada. Actualment, s’estan buscant alternatives, però no podran incloure ni menjar ni beguda.

Es pot recuperar la conversa íntegra amb Lluís Comet, a continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).