Primera derrota del FC Palafrugell i l’AD Sauleda torna a guanyar al Gregal

Escrit per el 7 de Novembre de 2022

• El conjunt blanc-i-negre perd la imbatibilitat a Roses, mentre el taronja ha sumat 3 punts de nou a casa. A Quarta Catalana, La Punxa també ha tornat a guanyar i el Mas Mascort a perdre

Cap de setmana agredolç per al futbol de la vila. Dissabte, el FC Palafrugell ha perdut contra el Roses City FC per 3 a 1, per la qual cosa els de Sergi Luis Sepu i Juanito Paez han baixat a la cinquena plaça del grup 16 de Tercera Catalana, amb 15 punts, a dos de la segona plaça, que ocupa ara el Vilajuïga i a un punt dels tercers classificats, el Mont-Ras i els de Roses.

Començava avançant-se l’equip local al municipal Mas Oliva amb un gol al minut 26 de Max Serra, i a la mitja hora de partit, només 4 minuts després del primer, Carlos Garcia marcava el 2 a 0 amb el que el partit marxava al descans. En la represa, amb un home menys per l’expulsió per doble groga del seu capità, Josep Maria Campà, els de l’Alt Empordà van tornar a marcar al 89′ per mitjà de Miquel Martínez, i en la jugada següent, Arnau Ruiz va marcar el 3 a 1 definitiu, per continuar essent el màxim golejador del grup, amb 12 dianes en 8 jornades.

Després d’haver perdut la imbatibilitat, Victor Vidal analitza el perquè de la derrota a Roses:

Els palafrugellencs no van transformar les nombroses ocasions de gols que van tenir a la segona meitat / ALBA CABRERA

Tot i això, Vidal recorda que encara queda molta lliga i que continuen treballant per aconseguir l’objectiu:

Les places d’ascens estan a pocs punts / ALBA CABRERA

L’altra cara de la moneda d’aqesta jornada és la situació de l’AD Sauleda, que també va jugar dissabte i va guanyar per 5 a 2 a l’Arbúcies al Camp del Gregal, escenari on el conjunt taronja encara no ha perdut cap partit. Una nova victòria per als d’Alejandro Santín que els col·loca segons amb 18 punts a la taula del grup 17 de Tercera Catalana.

I al grup 29 de Quarta Catalana, La Punxa continua liderant amb 16 punts, després de guanyar al Sant Feliu de Guíxols B per 3 a 2 diumenge també al Gregal. Per la seva part, el Mas Mascort FC ha tornat a perdre contra l’Athletic Club Riells per 4 a 3 i ara són avantpenúltims del grup 28 de Quarta Catalana.