Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Primera alta per coronavirus a la residència de Palafrugell

Escrit per el 14 d'Abril de 2020

  • Dissabte es va donar la primera alta d’una persona infectada a la residència palafrugellenca.
  • Ahir dilluns de Pasqua es va donar a conèixer una nova mort al centre Palafrugell Gent Gran.

Les darreres xifres de coronavirus al Baix Empordà han deixat una nova defunció. Des de l’inici de la pandèmia al centre Palafrugell Gent Gran hi ha hagut 16 defuncions relacionades amb la COVID-19. La notícia positiva és que aquest passat cap de setmana s’ha donat la primera alta per coronavirus a la residència de Palafrugell.

Per la seva banda, a l’Hospital de Palamós la dada més positiva arriba en el nombre d’altes que puja fins a les 83. Des de dissabte passat també hi ha hagut un lleuger descens dels positius. Ahir dilluns eren 20 pacients confirmats i 9 les persones pendents de resultats. A més, la xifra de morts continua essent de 5.

Al centre geriàtric Palafrugell Gent Gran, que també gestiona des del Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, hi ha hagut una nova defunció que situa a 16 els morts per Covid-19. Aquesta informació es va conèixer ahir. D’altra banda, dissabte es va donar la primera alta per coronavirus a la residència de Palafrugell. Així ho van fer saber a través de les xarxes socials.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).