Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Presentació dels darreres llibres de Josep Ma Fonalleras

Escrit per el 13 de Desembre de 2020

  • Avui a les 12 del migdia, a la llibreria Vitel·la Espai Fòrum de Palafrugell

Avui podrem gaudir de una bona companyia i de la presentació de dos llibres en comptes d’un. L’escriptor gironí Josep Maria Fonalleras visita la llibreria Vitel·la per a presentar els seus dos darrers esforços literaris.

L’estiuejant és el primer llibre de poemes de Josep M. Fonalleras, fruit del treball de dos anys, entre la primavera del 2018 i la primavera del 2020. Publicat el passat agost per Edicions Vitel·la. Poemes que descriuen escenaris, que dibuixen paisatges. Postals escrites tot mirant la platja, és a dir, el món. “Lluny de tot”, com deia Vinyoli.

Tot el Que Hi Veig és un llibre d’assaig, de narrativa íntima que ens parla d’experìències pròpies de l’autor, publicat aquest novembre per Editorial l’Avenç.

Aquesta setmana hem parlat a Ràdio Palafrugell amb l’autor, en Josep Ma Fonalleras.

Un autor que no es considera prolífic, però que les circumstàncies l’han portat a escriure dos llibres i poder-los presentar plegats.

Josep Maria Fonalleras i Codony va nèixer a Girona el 1959. Es va llicenciar en Filologia Catalana i treballa a l’Administració pública. Col·labora amb diaris com El Periódico, i El Punt Avui. En literatura, ha conreat la novel·la, el conte i el teatre, tant per a un públic adult com per a joves.

Parlem dels llibres. L’Estiuejant és la seva primera aparició en el món de la poesia.

Mentre, Tot >El Que Hi Veig, com em dit, és un projecte molt diferent. Les propies visions de l’autor en temes relacionats amb ell. Aquest “Hi” significa multitut de coses diferents que l’autor ens vol acostar.

Aquí podeu trobar al nostre canal d’Ivoox tota l’entrevista sencera a Josep Maria Fonalleras.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).