Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Presentació de l’exposició “Fotografia subaquàtica de peixos en apnea”

Escrit per el 22 d'Agost de 2019

Entrevista completa a Margot Bosch

Al local de l’Associació de Veïns i Amics de Calella (AVAC) s’inaugura l’exposició Fotografia subaquàtica de peixos en apnea. Es tracta d’una col·lecció de fotografies de peixos realitzades en diferents competicions esportives i que estarà present fins al 29 d’agost.

Carles Font, el cap del departament Fotosub Apnea de la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques (FECDAS), ens fa un petit resum del que podem trobar.

Nota de veu de Carles Font, cap del departament de Fotosub Apnea de la FECDAS

La presentació de l’exposició ve de la mà de Margot Bosch, una esportista d’èlit i vigent campiona de fotosub apnea d’Espanya, Catalunya i de la Copa Catalana. A Ràdio Palafrugell hem pogut comptar amb el seu testimoni per explicar-nos la seva experiència.

El submarinisme en apnea és la modalitat en que la Margot s’ha especialitzat. Significa pulmó lliure, és a dir, no hi ha cap ajuda d’aire extern i ens explica de quina manera l’utilitzen per anar a “caçar” els peixos.

Les fotografies les realitza ella mateixa i és necessari haver superat un fort entrenament per poder compaginar totes les accions. A més a més,
Margot Bosch, també és instructora professional de submarinisme a l’Estartit i actualment s’està preparant per fer una triatló.

Margot Bosch fent submarinisme en apnea
Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).