Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Presentació de l’associació Historical Diving Society

Escrit per a 23 d'Agost de 2019

Entrevista completa a Manel Melchor, representant de la Historical Diving Society

L’Associació d’Amics i Veïns de Calella (AVAC) presenta l’associació Historical Diving Society, una associació que es dedica a fer recerca del busseig. L’esdeveniment tindrà lloc aquesta tarda a les 19 h al local de l’AVAC.

Parlem de la Historical Diving Society amb Manel Melchor, representant de l’associació, que ens explica com va començar la iniciativa i què fan en l’actualitat.

Tal com corrobora Manel Melchor, el busseig ha passat a ser una activitat de lleure, esportiva, competitiva i científica, àmbit en què l’associació es mou més. L’objectiu principal d’aquesta entitat consisteix a anar recopilant equips de busseig i material per construir, en el futur, un museu de les activitats subaquàtiques.

A més a més, en Manel també ha volgut subratllar el fet que el busseig també s’ha convertit, en els darrers anys, en una moda o una “activitat ocasional”.

Tall extret de l’entrevista amb Manel Melchor

De moment, la Historical Diving Society continua fent activitats de divulgació com la d’aquesta tarda i recopilant més i més material per documentar.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *