Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Presentació de la memòria de sostenibilitat del SSIBE

Escrit per el 1 d'Agost de 2019

  • Xavi Pérez, director gerent del SSIBE, Anna Ribera, directora assistencial, Xavier García Balda, director de qualitat i RSC (Responsabilitat Social Corporativa) han fet balanç del 2018

Per segon consecutiu la presentació de la memòria de sostenibilitat del SSIBE s’ha fet mitjançant una roda de premsa. S’ha posat de relleu el Pla Estratègic desenvolupat per l’entitat. A més, s’ha fet balanç dels aspectes relacionats amb l’assistència i la qualitat que ofereixen els Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE).

Primer de tot, Xavi Pérez, Director Gerent del SSIBE ha volgut posar la mirada sobre dos aniversaris. D’una banda, el 250 anys de l’Hospital de Palamós i, de l’altra, els 25 anys de l’ABS de Torroella de Montgrí. A més a més, Pérez també ha volgut explicar els 5 grans eixos que defineix el Pla Estratègic desenvolupat durant el 2018.

Per contra, el director gerent també ha explicat que amb les reformes que s’estan enllestint, l’Hospital de Palamós ja no es pot remodelar més. En aquest sentit, ha avançat que ja estan estudiant alternatives de futur.

Per la seva banda, la nova directora Assistencial de l’Hospital de Palamós, Anna Ribera ha explicat que l’activitat durant el passat any va ser similar a la del 2017. Això no obstant, sí que ha remarcat que hi va haver un increment de més del 6% en les intervencions quirúrgiques. Això ha comportat que la llista d’espera d‘operacions garantides com les de cataractes, genoll o maluc sigui positiu.

D’altra banda, en la presentació de la memòria del SSIBE també s’ha fet balanç del servei d’urgències. Així, Ribera ha destacat que no van augmentar, tot i que durant l’estiu aquestes augmenten.

Per últim, la nova directora assistencial ha volgut explicar les dues principals novetats que es van fer a l’Hospital de Palamós, per primera vegada.

SSIBE i solidaritat de la mà

Per últim, destacarem les paraules de Xavier García Balda. El director de Qualitat i de Responsabilitat Social Corporativa ha volgut posar el focus sobre les activitats que fan de cara a l’exterior. Per exemple ha recalcat la participació en curses solidàries com l’Oncotrail o la Trailwalker. A més, també ha destacat el projecte d’Acompanyart i Ignasi Blanch, d’humanitzar els espais sanitaris.

Mirant al futur, García Balda ha explicat els propers projectes que vol tirar endavant l’Hospital, com la teràpia amb gossos i la musicoteràpia. Uns projectes solidaris dels quals l’exfutbolista Xavi Hernández n’és l’ambaixador.

Presentació de la memòria 2018 del SSIBE
Xavier García Balda director Qualitat i RSC, Xavi Pérez Director Gerent i Anna Ribera directora Assistencial.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).