Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Prat Xirlo i Sant Roc en contra dels canvis de circulació de la carretera vella

Escrit per el 12 de Maig de 2022

  • Consideren s’hauria pogut aplicar canvis en els punts amb més accidents.
  • Afegeixen que els suposarà haver de fer més trajecte en cotxe durant el seu dia a dia.

Habitants de barris de Calella critiquen la proposta del canvi de circulació de la carretera vella proposat per l’Ajuntament de Palafrugell. Pere Serra, de l’Associació de Veïns del Prat Xirlo, explica que viuen en una zona apartada, que la majoria de viatges els han de fer en cotxe i que això els suposarà haver de fer molta més volta.

Lluís Moret, de l’Associació de Veïns del Barri de Sant Roc de Calella, afegeix que en el seu cas també els causarà haver de fer més trajecte fins a arribar a l’autovia. A més, exposa la preocupació de les possibles aglomeracions en èpoques d’alta estacionalitat, com l’estiu.

Mantenir la carretera com fins ara, però amb millores

Serra comenta que els agradaria mantenir la carretera com fins ara, però amb millores per a reduir la sinistralitat. Entre les mesures que consideren oportunes, s’inclou un radar de tram, limitar la circulació a residents o augmentar els controls policials.

Moret afegeix alguns dels punts més perillosos en la circulació.

També es remarca que hi haurà un tram final estret amb dos sentits que serà perillós per als ciclistes.

Per Serra, això incrementarà l’afluència de persones, ciclistes i vehicles en alguns trams, podent arribar a causar situacions caòtiques.

S’afegeix que ja hi ha altres vies per on poden transitar els vianants i ciclistes. Considera que allà només hi solen passar a peu persones que surten de les discoteques per a retornar a les seves residències a la nit.

Per acabar, afegeixen que van assistir en una reunió informativa a la Policia Local en la qual es van exposar els canvis, però lamenten no haver pogut donar la seva opinió.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).